Advies

A piece of advice

De lijn van Horsque bevat veel variatie. Het kan dus moeilijk zijn om de juiste shampoo voor jouw paard te bestellen. Hier leggen we per product uit wat de werking is en voor welke paarden deze geschikt is. 

  • Intense Clean

Intense Clean wordt aangebracht bij paarden die intens dienen te worden gereinigd. Zo kan je bij een bruin niet altijd zien hoe vuil de manen, staart en vacht zijn. De Intense Clean shampoo laat al het vuil van het paard komen. Vuil waarvan je voor de wasbeurt niet wist dat deze er was.

 

 

  • Skin Recovery

Heeft je paard last van huidschilfers, schuren of mok? Dan is de Skin Recovery de beste optie. Door de desinfecterende werking gaat deze shampoo kwaaltjes tegen. Door het gebruik van de Skin Recovery zal jouw paard het als een verademing ervaren. Fris, desinfecterend en werkzaam op de gevoelige huid en op de manen tegen schilfers en dergelijke.

  • Shiny Silver

De naam zegt het eigenlijk al maar om echt te shinen is de Shiny Silver een must. De natuurlijke kleur komt compleet terug in de vacht van jouw paard met gebruik van Shiny Silver. Door de unieke formule die onder andere limoen bevat heeft de Shiny Silver niet alleen een oogverblindend effect maar ook een verfrissend geur en werking.